Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

PlanteGuide-app til undervisning

Astma-Allergi Danmarks app PlanteGuide indgår også i et undervisningsmateriale om planter og naturtyper til folkeskolefaget natur/teknologi.

Om undervisningsmaterialet

Undervisningsmaterialet består af en app til iPhone og iPad samt en lærervejledning. App'en er gratis og findes i App Store under navnet PlanteGuide. Lærervejledningen giver lærere eksempler og idéer til læringsforløb gennem læringsark.

Materialet er udviklet til undervisning i folkeskolens natur/teknologi-fag – dog er lærervejledningen primært målrettet lærere på 5. og 6. klassetrin.

Undervisningsmaterialet kan både anvendes, når der undervises i botaniske emner hjemme i klasselokalet eller når klassen er på felttur. Ligeledes kan det bruges af lærere og elever i forbindelse med tværfaglige temaer eller lignende.

Formålet med undervisningsmaterialet

Projektet bidrager til, at eleven i faget natur/teknologi får en stor viden om de danske naturtyper, de forskellige plantearter, man møder i den danske natur, samt en forståelse for planternes form og funktion. Målet med materialet er, at man som lærer opfylder nogle af De Fælles Mål for faget natur/teknologi.

Projektet er støttet af Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

Læs mere:

 

Pjecer: Bliv klogere på høfeber

Hent vores gratis pjece om høfeber
og pollen


Rådgivning når det passer dig

Bliv medlem og få adgang til online rådgivning

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Se vores andre undervisningsmaterialer


Vores portefølje af undervisningsmateriale består i dag af syv forløb, der knytter sig til forskellige fag, fokusområder og klassetrin.

Du kan se en oversigt over vores samlede undervisningsmateriale her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Se vores andre apps

Astma-Allergi Danmark har igennem årene lanceret flere forskellige apps, som kan hjælpe dig med din astma, allergi, høfeber eller eksem.

Find alle vores apps her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Fokus på
Høfebermedicin