Navigation Navigation

Breadcrumb Breadcrumb

Asset Publisher Asset Publisher

Nyheder

04.12.2019
Opbakning til nyt forslag om stop af brændeovne
Brændeovnsrøg er hovedkilden til sundhedsskadelig partikelforurening i luften, som blandt andet er til gene for personer med astma. Astma-Allergi Danmark bakker derfor op om Københavns overborgmester Frank Jensens nye forslag til at nedsætte antallet af brændeovne.
04.12.2019
Fritvoksende græsrabatter er dårligt nyt for allergikere
Når flere kommuner planlægger at lade græsset stå i vejkanter, har det betydning for mængden af græspollen i lokalområdet, og dermed også for pollenallergikernes symptomer. Samtidig bidrager det kun i mindre grad til biodiversiteten, selvom det ofte er formålet med at lade det gro.
29.11.2019
Juleblomster kan trigge din pollenallergi
Spred glæde i juletiden med en ny allergivenlig blomsterbuket skabt af Astma-Allergi Danmark i samarbejde med FLOWR.DK.
27.11.2019
Usikkerheden er der ikke længere
Når ens barn har børneeksem, kan det være svært at være forælder og leve med usikkerheden om at gøre det rigtige. Og hvad gør man så for at hjælpe sit barn?
26.11.2019
Stor donation til Astma-Allergi Danmark på Black Friday
Den danske tøjproducent DILLING har i år valgt at droppe rabatterne på Black Friday og i stedet donere 20 procent af sin omsætning på dagen til Astma-Allergi Danmark.
22.11.2019
Hvorfor både allergimærket Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic?
Astma-Allergi Danmark har i mange år samarbejdet med de svenske og norske astma- og allergiforeninger, og i 2018 gik foreningerne sammen om et fælles allergimærke, Asthma Allergy Nordic. Produkter med Asthma Allergy Nordic er vurderet efter de samme principper, som bruges i allergimærket Den Blå Krans, og i mærkets logo ses Astma-Allergi Danmarks velkendte blå krans som bærende element.
21.11.2019
Ældre og enlig? Nu kan du søge legat
Er du ældre, enlig og har brug for en økonomisk håndsrækning i det nye år? Så kan du som medlem af Astma-Allergi Danmark søge om et legat på 5.000 kroner.
14.11.2019
Medlemstilbud til dine fødder
Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du 10 procent rabat på sko fra Ciampi.
12.11.2019
Allergivenlige blomsterbuketter året rundt
Astma-Allergi Danmark har indgået et fast samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR, så du nu kan købe smukke allergivenlige blomsterbuketter i december 2019 og hele 2020.
08.11.2019
Ny tabletvaccine mod allergi over for træpollen som birk, el og hassel
Har du allergi over for træpollen som birk, el, hassel, bøg, avnbøg og eg, så kan du nu få allergivaccination i tabletform.
06.11.2019
Ny kampagne: Giv de parfumefrie vaner videre
I en ny kampagne sætter Astma-Allergi Danmark sammen med Miljøstyrelsen fokus på forebyggelse af parfumeallergi blandt teenagere.
05.11.2019
Gå efter god kemi, når du handler på nettet
Med kampagnen ”Gå efter god kemi”, som Astma-Allergi Danmark er en del af, opfordrer Miljøstyrelsen dig som forbruger til at tænke over indholdet i de produkter, du køber på nettet.
04.11.2019
”Nu kan jeg virkelig meget i min hverdag”
69-årige Otto Christiansen er medlem af Astma-Allergi Danmark og har gennem foreningens astmaskole og rådgivning fået hjælp til et bedre liv med astma.
31.10.2019
Nyt medlemstilbud: Book en rådgivning
Som medlem af Astma-Allergi Danmark kan du nu få glæde af et nyt rådgivningstilbud. Book en rådgivning og bliv ringet op, når du har tid.
31.10.2019
Kom i julestemning med Cirkus Baldoni
Der er rabat for Astma-Allergi Danmarks medlemmer til det allergivenlige cirkus, Cirkus Baldonis, juleturné. Cirkus Baldoni tilbyder en rabat til deres juleforestilling på 25 kroner pr. person, og donerer samtidig 25 kroner pr. billet til foreningens arbejde.
29.10.2019
Sådan kommer du godt igennem vinteren med astma
Fem gode råd fra Astma-Allergi Danmark til den kolde tid, hvis du har astma. Er du både ældre og har astma, er det ekstra vigtigt, at du passer på dig selv.
28.10.2019
Har du astma? Så husk influenzavaccinationen
Influenza kan være forværre din astma. Astma-Allergi Danmarks Rådgivning råder dig til at tage imod Sundhedsstyrelsens anbefaling om influenzavaccination, som tilbydes fra 1. november.
23.10.2019
”Medlemskabet giver mig tryghed”
Luise Lomholt har meldt sig ind i Astma-Allergi Danmark for at få viden og hjælp til sin astma. Samtidig vil hun gerne deltage i foreningens astmaskoler for voksne, hvor hun kan møde andre, som lever med astma.
17.10.2019
Efterårets lyse hasselrakler frigiver ikke pollen
I efteråret gør hassel klar til næste års blomstring. Derfor kan du allerede nu spotte lyse rakler på hasselbuskene. Men frygt ikke – de spæde rakler frigiver ikke pollen før til foråret.
10.10.2019
10 tips: Gør livet surt for skimmelsvampene
Astma-Allergi Danmark giver dig 10 tips til, hvad du kan gøre for at forhindre, at skimmelsvampe flytter ind i dit hjem.

Web Content Display Web Content Display

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Web Content Display Web Content Display