Web Content Display Web Content Display

Hvad er høfeber

Har du høfebersymptomer? Så kan det være fordi, at du har allergi over for fx husstøvmider, pelsdyr, pollen eller skimmelsvampesporer.

Sæsonen for pollen starter i det tidlige forår og slutter typisk i løbet af september måned. Skimmelsvampesporerne findes naturligt i udeluften og niveauet af disse topper i sensommeren.

Du kan også have høfebersymptomer, som ikke er allergisk betingede.

Symptomer som tæt næse og kløende hævede øjne kan være høfeber. Symptomerne deles ofte op i mild, moderat eller svær høfeber over kort eller længere tid.

Op mod en million danskere har høfeber, og faktum er, at en overraskende stor del af dem er påvirkede og begrænsede i deres sociale liv og skole- eller arbejdsliv. Dette er ærgerligt, da de fleste mennesker med høfeber faktisk har mulighed for at leve et normalt liv uden store gener, ved hjælp at den rigtige behandling og viden om sygdommen.

Hvis dine forældre eller søskende har eller har haft en overfølsomhedssygdom, har du større tilbøjelighed til at udvikle allergi. Allergi kan udvikles i alle aldre. Allergi over for pollen ses dog ikke så ofte hos helt små børn.

Få hjælp til din sygdom

 

Rådgivning når det passer dig

Bliv medlem og få adgang til online rådgivning - døgnet rundt


Pollen-app

Køb vores pro-app og hold styr på dine symptomer


 

Artikel - få bugt med din høfeber

Køb artiklen online - gratis for medlemmer

 

Web Content Display Web Content Display

Pollental for alle

Vil du have Dagens Pollental i din app eller på din hjemmeside?

Vi tilbyder direkte feed til eksterne hjemmesider og app's.

 

Web Content Display Web Content Display

Fokus på
Høfebermedicin