Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Høfeber og pollen

Har du høfeber på grund af pollenallergi, kan det være en stor hjælp at følge med i, hvornår det er sæson for de pollen, du reagerer på.

Spørgsmål og svar

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om vores pollenmålinger  fx hvor pollentallet fra Viborg / Vest Danmark bliver af.

Forskellige veje til polleninfo

Dit Mobile Polental Pollen Mail

Sådan måler vi pollen

Styr på din pollenallergi

Det er umuligt fuldstændigt at undgå pollen. Derfor er det vigtigt, at du får den behandling, som hjælper på dine symptomer. Dog kan du faktisk gøre en hel del for at planlægge din hverdag og komme mindst muligt i kontakt med pollen ved at bruge Astma-Allergi Danmarks tre værktøjer – de er helt gratis.

Pollenkalenderen: Bli'r det værre..?

På pollenkalenderen kan du se, hvordan en gennemsnitlig sæson ser ud. Du kan dermed bruge den til at se, hvor i sæsonen vi er. Er kurven stadig opadgående og bliver tykkere? Så du kan forvente endnu flere pollen. Er kurven på vej ned og stregen tyndere, betyder det, at du højst sandsynligt er ovre det værste pollen-boom.

Dagens Pollental: Et her og nu billede

Dagens Pollental fortæller, hvor mange pollen der er i luften lige nu og her – den er altså et øjebliksbillede. Pollentællere hos Astma-Allergi Danmark er i gang med at tælle hver dag, og kl. 16 kommer Dagens Pollental, der er målt fra kl. 13 i går til kl. 13 i dag i Øst Danmark (København) og fra kl. 9 i går til kl. 9 i dag for Vest Danmark (Viborg).

Dagens Pollenvarsling: Hjælp til din planlægning

Får du pollen-problemer til et kommende firma-arrangement i det fri eller til et udendørs sportsstævne? Skal du måske tage ekstra medicin med? Det er spørgsmål, pollenvarslingen kan give dig et fingerpeg om.

Dagens Pollenvarsling er nemlig en udsigt for den forventede mængde pollen i det kommende døgn, og du kan bruge den som redskab i din planlægning.

Pollenservice

Vi tilbyder en lang række forskellige pollenværktøjer til landets mange allergikere - alle er ganske gratis

Har du spørgsmål til din allergi, kan du også kontakte vores rådgivning, der gratis giver dig svar på alle dine spørgsmål om astma, eksem og allergi på tlf.: 43 43 42 99.

Pjece: høfeber og pollen

Læs pjecen om høfeber, der er lavet i et samarbejde mellem Astma-Allergi Danmark og Apotekerne.

Web Content Display Web Content Display

Fokus på
Høfebermedicin